01-01-09

Nieuwjaar.

Allereerst iedereen een heel vrolijk en gelukkig nieuwjaar toegewenst.

Vandaag is voor iedereen een feestdag maar voor ons is vandaag extra speciaal.

Ik heb ooit eens over een mooie gedachte gehoort dat je om de dierbaren die je moet missen niet moet rouwen maar ze moet herdenken. Door elk jaar op hun verjaardag iets te doen dat ze zelf leuk zouden gevonden hebben.

Nu is het vandaag juist de verjaardag van onze dierbare Dreyfus die van ons heenging op 21 mei 2008, ik hoop dat hij achter de regenboog evenveel plezier heeft als dat hij bij ons had.

Iets doen dat hij leuk vond is niet zo moeilijk hij hield van zoveel, het liefst ging hij mee op stap steeds naar nieuwe plaatsen, nieuwe dingen ontdekken.

Maar naar zee gaan was denk ik toch een van zijn favoriete uitstapjes, te zien aan de vele foto's die ik van hem heb aan zee.

Hier nog enkele van deze foto's van onze Dreyfus, schatje het ga je goed achter de regenboog, we denken nog steeds veel aan je.

dreyfus zee1

Lekker genieten van water en wind.

dreyfus zee 2

Stappen langs de waterlijn.

dreyfus zee 3

Wind in de oren.

dreyfus zee4

En ook een favoriete bezigheid in de duinen een beetje uitrusten en rollen in het gras.

Zo we gaan dus vandaag lekker naar zee, om ons dat alles te herinneren.

08:00 Gepost door Vicky in Vicky | Permalink | Commentaren (5) | Tags: strand, zee, nieuwjaar, duinen, dreyfus |  Facebook |

Commentaren

Met weemoed denk ik terug aan mijn laatste hond, 'Skipper', een Schotse Collie, die ik al bijna 8 jaar, elke dag mis!

Een leuk initiatief, die herdenking! Amuseer jullie aan de zee!

Vicky, ik wens jou, je hond Sammy en ieder ander persoon of dier die je lief hebt, een vreugdedvol 2009!

Gepost door: Rudi | 01-01-09

Super om hem zo te herdenken. Alhoewel 't vast voor jullie ook iets triestigs heeft. Toch wensen wij jullie alle geluk van de wereld toe dit jaar.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 01-01-09

Ik krijg er water van in mn ogen. Ik wens jullie een heel gelukkig en liefdevol nieuw jaar!

Gepost door: Anne | 01-01-09

Wij wensen jullie een spetterend 2009 toe! En wat die herdenking betreft, ik vind dit echt een prachtige gedachte. Die wil ik vasthouden hoor! En nu hopen wij hier met z'n allen dat je een mooie dag had met prachtige herinneringen.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 01-01-09

Dag Vicky Hopelijk ben je het jaar goed begonnen, hier is het wat minder, we zijn allebei grieperig het nieuwe jaar ingedoken.
Een huisdier verliezen, dat doet pijn en laat een leegte na, mijn eerste hondje (een zwerverke) zal eind mei al 3 jaar dood zijn, maar er zijn dagen dat ik het nog moeilijk heb hiermee, dat was grote liefde tussen ons Bolleke en mij, dat klikte, en Bolleke nestelde zich 's avonds gezellig op mijn schoot, kon me zelfs 's nacht niet missen en kwam stiekem bij me liggen (en ik deed dat ik van niets wist ... ha ha) In de vroeg ochend lag hij dan naar mij te kijken, ik vond dat heerlijk om zo te ontwaken. Helaas, Bolleke was al een oud hondje toen hij ik hem in huis opgenomen heb, hij heeft de beste zorgen gehad maar eens komt de dag ... Bolleke had pijn, en dat kon ik niet aanzien ... de beslissing is hard dan.
Hopelijk hebben jullie een schitterende tijd gehad aan zee, Sammeke zal weer genoten hebben, en baasjes zeker ook, want wat gaan snoepen aan de dijk dat is toch super. Liefs

Gepost door: Chris | 02-01-09

De commentaren zijn gesloten.